totallyaboutpeopleiloveyouimissyouineedbecarefulltakecaremmuuahh

Friday, 8 July 2011

Ape salah Aku ?

Apa salah aku buat dekat kau ? Aku minta maaf ! Aku sayang kau , tapi boleh tak kau jangan buat mcm ni dekat aku ? Aku tak kesah engkau tak txtt aku , tapi tolong jangan buat aku menagis kerana kau :\ Kau tahuu kenn ? Aku sayang kau ? Mana kau letak kepercayaan kau pada aku ? Aku tahu kau bosan dengan aku , aku percaya kau , tolong lah SY**** :| , Aku tak nak hilang kau , Aku memang perlukan kau , semalam aku cuba layan kau tapi aku mengantuk , engkau tahu selama aku dengan kau , Aku happy gila , tapi bila kau mcm ni , aku agak sedih :| , Aku simpan prasaan terhadap kau , Takpe aku terima seadanya , Aku takde hak halang kau buat ape+ape , tapi aku jealous bila kau post status kau mcm tuhh , Aku pon ade perasaan , Aku taknak hancurkan hati kau , aku buat yang aku terbaik je untuk jaga hati kau , Aku mmg manusia yang senang terima apa+apa pon , tapi takkan lah kau pon turut buat aku mcm ni ? Aku sedar siapa aku , Aku tahu aku tak selayak perempuan yang ada , Aku akui aku tak lawa , Aku akui aku tak sehansem kau and kawan-kawan kau , Aku jealous tapi aku tahan sebab aku sayang kau , Aku tahu kau baik , tapi kau terpakse buat mcm tu , Aku tak pernah hancur hati sebab kau , semalam kau txtt aku , kau ckp aku dah bosan dengan kau ? Ape ni ? bila aku ckp aku bosan dengan kau ? SUMPAH AKU TAK BOSAN DENGAN KAU TAPI AKU SAYANG KAU ! Aku faham keadaan kau sekarang , Aku faham , aku bukan nak ganggu kau , tapi serius aku suka amik berat pasal kau , tak bermakne aku busybody , tapi sorry sangat-sangat aku takde niat nak hancurkan perasaan kau , semampu aku , INSYAALLAH aku akan jaga hati kau , dan perasaan kau , Aku minta maaf sangat-sangat 


done for read ? Press button like on FB Thankyou!

copy@segalanya tercatat diatas hak milik Aemeyy