totallyaboutpeopleiloveyouimissyouineedbecarefulltakecaremmuuahh

Tuesday, 9 August 2011

Kawan -.-'

Kenapa dengan kau hah !? Kau suka nak belakangkan aku , walhal dah lama kenal ! Kau suka belakangkan aku kenapa hah babe ? Ape salah aku buat dekat aku sampai kau nak buat aku mcm tak wujud ? Come on lah , Kawan dari kecik lah babe , aku kenal kau bukan baru sehari dua , takan lah salah yang aku buat dekat kau besar sangat ? Aku buat mcm tu sebab aku nak kau tahu yang aku sayang kau ! Kalau aku tak sayang kau dah lama aku tinggalkan kau masa kau date dengan boyf kau lah sayang ! Selama aku kenal kau takpernah pon aku belakangkan kau !? Ape ni !? , kau sekarang nak berdendam sangat dengan aku kenapa ? Wehh kita dulu mak kau jaga aku , mak kau suapkan aku & kau dengan satu sudu yang sama , Dah macam adik-beradik dah aku buat kau , tapi kau ? before i make a mistake of you , kau pon pernah juga belakangkan aku , tapi aku diam , sebab sabar aku still lagi berpauk dengan sikap kau yang serupa jahanam ! Tadi aku terserempak dengan kau , kau buat bodoh je , Aku ade kacau Boyf kau ? Selama kau susah kau cari aku , bila kau senang aku ni kau buat indah tak indah , Lepas ni kau diam aku diam , kau susah kau cari orang lain , Engakau dulu dah ckp takan ulang perangai bodoh ni , now kau buat balik , so kau boleh buat ego kau sampai kau mati , okay ? One more think i'm really sorry :) !kbaii !
done for read ? Press button like on FB Thankyou!

copy@segalanya tercatat diatas hak milik Aemeyy