totallyaboutpeopleiloveyouimissyouineedbecarefulltakecaremmuuahh

Friday, 26 August 2011

imissyou :'/



hii) firstly i nak bagitahu imissyousomuch :'/( ,setiap hari tunggu text you , tunggu call you , tapi malang sekali takde , ohh nvm ! I still understanding you , mybe you did not have a any credit right ? dan semenangnye you takde credit right ? okayy it's okay , i'm still loving you :) , Heyy youu btw i rindu nak peluk you dari belakang , i rindu nak berdiri sebelah you , i rindu nak bau baju you , malangnye nasib i bila mama basuh baju yang i pakai waktu i date dengan you colour biru right ? ohhh damnnss , umm nvm :/ , i'm realllyy miss you freaking damn much lah darl^^ , before i pergi sekolah mesti tengok gambar you , after i balik sekolah mesti i jemput handfone i untuk call you :) now , after i jumpa you , i rasa macam rindu yang berlainan , i semakin hari semakin kuat cemburu bila you bersayang-sayang dengan orang lain :/ nvm , i dah biasa hadapi , but i'm still calm because of you hunn^^ ,everything i do because of you :) I wanna you always love me , kiss me , and don't never to forget me or leave me okay ? i will try to be good myself for you , i'm really love and need youu very much :) i love you biy <3
done for read ? Press button like on FB Thankyou!

copy@segalanya tercatat diatas hak milik Aemeyy