totallyaboutpeopleiloveyouimissyouineedbecarefulltakecaremmuuahh

Wednesday, 10 August 2011

I wanna you Dear shoes


Heyy beauty ----> I like tht's shoes , tadi masa jalan-jalan , i terserempak dengan kasut ni , menarik lah :) , Rambang mata i bila tengok kasut tu , Nak beli !? duit takde , puihhhhhhh -.-' , Korang-korang harga hanya RM25.00 , terkejut i tengok ,Murah hah !? Suaikan Baju raya warna biru + kasut coklat nak pakai raya nanti , wahh tak sabar :D , Youuu all , sebab ape i nak kasut tinggi-tinggi mcm tu , sebab i pendek je kot , tinggi i baru 147 , pendekkan ? korang ade ? takdekan so korang diam ! HAHA :D , Okayy chill actually i lama dah kempunan dengan kasut tu , style gila beyh :) , Korang nak ? korang beli , hii , Korang i nak kasut tu !! Ghosssshhhhh tak sabar nak beli ni , heee :) ! Nak bawak pergi raya , nak bawak tidur , nak simpan dalam rak kasut , nak bawak pergi K.L , nak mandikan kasut tuh , nak jemur kasut dekat cahaya matahari , eceeeehhhhhhhh , tak sabar ni , korang-korang aku tahu ade yang dah beli , so aku nak promot dekat korang-korang yang takde , especially dekat sayang-sayang aku yang cantik-cantik ,kbaiii!
done for read ? Press button like on FB Thankyou!

copy@segalanya tercatat diatas hak milik Aemeyy